Zena och hennes syskon är 8 månader!

Japp! tiden går så underligt fort. nyss var dom som små råttor. Och nu... Nu är dom stora och ståtliga och vackra! ALLIHOPA!

Det är ju inte klokt! Zena har ialla fall haft nu några vääääldigt tråkiga dagar. vi har åkt på influensan hela familjen och vårat liv såt still  just nu. Det är näsor som snyts och hostningar och febertoppar och spruckna trumhinnor. Hudnqarna får ialla fall två dagliga prommisar. Dessa prommisar sköter Amanda om helt utmärkt! Hon aktiverar dom och dom får busa och njuta av friket ute på ängarna. Amanda är den som är piggast och friskast av oss alla. Lyllos hon. Amanda är också just nu populärast av alla i familjen tycker hundarna.

När jag väl blir frisk (inte om) så ska jag börja hårdkörning av lydnaden på lilltjejen här. Hon är inne just nu i ett läge då hon tycker det är helt enkelt super att träna! Och hon, precis som Gaija, har inget träningsstopp. man måste se på hunden ordentligt för att se att hon börjar bli lite trött i huvudet. Vilket också är viktigt att se. Man får inte bli för trött för det ska vara roligt hela tiden med träningen! Men hon har hemskt svårt för att sluta och släpper man henne det minsta lilla så springer hon ner på träningsplan igen. Så fort jag tar ut henne från bilen ute på bruks så drar hon ner not träningsplan. Vaaaad kan det bero på? Hahah!

Nåja. Nu önskar jag ALLA syskon till Zena en härlig fortsättning på deras första år! =O)


Kommentarer
Postat av: yazmina

trevlig kväll :)

2008-03-29 @ 23:00:34
URL: http://yazmina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0