En underbar kväll! =O)

I onsdags så drog jag och Stefan och hundarna upp till Marianne och Thomas och Thomas pappa. När vi kom fram som sken solen och det var hur underbart som helst! Här i Piteå hade det regnat hela dagen så solen var verkligen välkommen att värma oss. =O)
Vi blev bjudna på wok på murrikan. hur gott som helst! Jag hade kunnat äta nästan lika mycket som stefan om jag hade haft större mage! Efter den goda maten så blevdet kaffe kokat på öppen eld. Jag dricker itne kaffe men lukten av kokat kaffe är för mig ngt helt oslagbart! Jag njuter bara av lukten. det räcker för mig.

Plötsligt kom Marianne på att vi hade förätit oss! Vi hade totalt glömt bort tid och rum... För vi skulle ju till Brukte och träna! Stackars Boel var där och väntade på oss. Så vi forserade oss fram genom Älvsbyn (och tog en avig väg istället för en rät väg) till Brukte. Väl framme så tränade vi allihopa allt vad vi kunde. Jag tror Marianne var värst. Hon hann med tre hundar medans jag och Boel hann med våra två...
Jag började med Exzena och hon var superhet och busig. Det bara lyste i hennes ögon! Hon är verkligen inte brydd var vi är och tränar. Spelar ingen roll för henne eller Gaija var man tränar. det är träningen i sig som räknas!
ialla fall så har jag börjat med framförgåendet. Hon har förstått att hon ska framför mig men det behövs lite mer träning innan hon helt fattat galoppen. Jag är ju bortskämd med Gaija som kan frammåt på grund av att hon fått träna drag. Men jag kan nog gissa mig till att Zena kommer på det snart också.

Gaija var olydig. Hon fick för sig att agillity och lydnad går hand i hand. Så under apport med dirigering så tyckte hon att man visst kunde springa över spången när man hämtat apporten. Och den mittersta och heligaste apporten den var hon bara tvungen att ta heeeela tiden! Fast hon vet att man inte får!
Jag testade också elitens platsli9ggning med störning och platssittning utom synhåll. Det funkade super! Hon är så duktig och go Gaija.

Efter träningen så forserade vi oss ännu en gång genom Älvsyn för att inta min rabarberpaj med hallon. Alla åt och åt och åt... Tur jag gjorde en STOR paj! =O)
Sen satt vi och surrade tills natten började komma. barnen hade fått för sig att de skulle tälta på fingermanholmen så vi for raka vägen hem, packade, gjorde mackor och sen for vi ner till hamnen och blåste upp får gummibåt. Så i natt har barnen sovit ensamma på Fingermanholmen med hudnarna. Två tält på fyra barn och två hundar. Rapporter därifrån har vi fått. Dom har tydligen roligt och badar för fullt. Även om inte solen lyser så gör dom det.

Skulle tro att vi får hem trötta hundar och barn i kväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0