Hos Lennart får man bada hur mycket man vill!

Japp! Hos farbror Lennart får man bada hur mycket man vill! Farbror Lennart är farmors underbare vän. Hos honom på hans stuga vid Bredviken i Luleå får hundarna bada huuuur mcyket man vill! Zena var salig! Hon hittade grenar och grejjer i vattnet och tvättade veden i vattnet och försökte blöta ner oss. Hela dagen! Men nu är hon nöjd. Gaija och Zena rusade runt av lyga och ni skulle ha sett när vi kom fram. Jag släppte ut huncarna och dom totalt struntade i farmor och lennart! Dom tokrusade förbi dom och sen ut i vattnet... Jösses. Dom hamnade i himmelriket!

Lennart är en helt underbar människa. Vi fick supergod mat som han wokade. Det var tomater som kom från sibirien och var brunsvarta (låter osmakligt men dom såg/var goooooda). ruccolasalllad, rödbetor och en massa annat gott. Lennart är nämligen super på att odla! Allt han odlar nästan bara växer och gror och frodas. Det blir kraftiga och fina plantor. Helt underbart att se, lukta och känna på. Denna underbara människa skickade hem en massa gott också. Sallad, räddisor, gula tomater, ruccola, broccoli och superfin färskpotatis! Wow liksom! Och så fick barnen plocka så mycket jordgubbar dom bara orkade. Så nu har vi dryga två liter jordgubbar här hemma som bara väntar på att bli rensade och uppätna. Så i morgon ska jag göra en god middag och så ska vi smaska och äta och mumsa.

Zena snodde sig lite vinbär, hallon och jordgubbar. Hon och gaija inledde en pakt och så tjuvåt dom för fulla muggar. Nu har vi två underbara och trötta hudnar som har haft en helt underbar dag med sol och bod och smaskiga bär!

Tack Lennart och Svärmor för en helt underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

Låter ju helt underbart! =)

2008-08-11 @ 13:23:51
URL: http://sossoludde.dinstudio.se
Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

Klaaaaaaaaaaaaaaar!

2008-08-26 @ 22:40:59
URL: http://sossoludde.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0