Valpbesiktning.

I dag var det den stora dagen! Alla valpar skulle besiktigas, vaccineras och chippas. Det hela gick väldigt bra och alla valpar blev godkända. Hurra! Friska och kyra och glada små illbattingar var det!

Jag fick äran att följa med och hjälpa till med att bära valpar, torka kiss och bajs och pussa dom. =O)

Gaija fick även träffa Exzena. Jag har ju låtit gaija träffa henne tidigare och då var hon sååå försiktig så! Även denna gång. Hon erbjöd Exzena en apportpinne men Exzena var så impad av Gaija att hon hade liksom inte tid att ta den. Hon var också försiktig men otroligt nyfiken på henne. Till slut var apportpinnen rolig och dom försökte leka lite med varandra. Gaija gav henne pinnen och sen blev det en slags kamp. Och tänka sig! Exzena vann!

Det märks på Exzena att hon känner igen mig nu när jag kommer. Hon blir helt till sig och svansen går som en liten propeller. Hon propellerar med svansen! =O) Det är ett gott tecken. När man håller henne i famnen är hon hur go som helst. Hon bits bara ibland. ;O)

Det var hemskt svårt att lämna illbattingarna i dag. Det var sista gången jag for hem utan Exzena. Det känns skönt att tänka så. Snart är hon hemma hos oss. Det känns ännu bättre det!

Vi var även till Dollar och Ö&B för att köpa hundgrejjer. En ny dyna för att ha i buren. Buren ska jag ah i sovrummet bredvid sängen. Där kan Gaija och Exzena sova tillsammans om dom vill. Buren ska vara öppen om nätterna när Exzena är "torr" om nätterna. Det brukar gå rätt fort att få dom torra om nätterna om man nu bara får in sovrutinerna. Sen kan det vara skönt att få krypa in i buren när jag ska duscha. Jag gjorde ju så med Garp. Han fick ett tuggben och fick ah det mysigt inne i buren. Jag kunde duscha i lugn och ro... Gaija tycker för övrigt att det är jättemisigt att få vara i buren. Hon bara älskar den!
Så nu är sovrummet storstädat! Och det behövdes. Vi hade en invation av dammråttor under sängen. Fast ajg tror att det är en rätt vanlig invation folk har i sina sovrum...

Vi har även köpt en skurmopp. Den kostade hela 25 kr. Slit och släng säger jag! Den kan ajg använda och sen slänga utana tt gråta. OCh så sparar jag min fina skurmopp till vanlig städning.

tyvärr hade ajg itne min kamera med. Så det blir inga valpbilder här idag. MEn ajg kan berätta att snyggöroenen Exzena hade är ett minne blott. För nu har dom bestämt sig för att fara och luta åt lite olika håll. Charmigt värre! =O)

Nu är det inte länge kvar innan vår lilla krigargudinna kommer hem! Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0