Välkommen hem Exzena!

Igår var det den stora valphämtaredagen! Exzena var äntligen klar för att flytta hem! Gissa om vi var fem längtande varelser i bilen? Resan till Älvsbyn var bara allt för lång! Men till slut var vi hemma hos Frostmarkens kennel och kunde grabba tag om den löilla och susa hem igen. Ja... vi fick fika först. Och jag skrev på lite papper osv... Men sen.. sen bar det iväg hemmåt!

Mariann trodde att lilltjejen skulle sova hela vägen hem. Men inte då! Precis när vi kört ut på vägen mot Piteå så vaknade hon! Hon hon var vaken heeeela vägen til Piteå. Hon skulle se på träden som susaade förbi, barnen, kika på golvet nedanför, Stefan som körde bilen och pussa mig hela tiden. Allt var sååå spännande! Exzena är en riktig pussgurka!

Väl hemma så fick hon vara ute på uteplatsen en liten stund och kissa av sig. Sen gick vi in. En liten nyfiken tjej var hon. hon upptäckte katterna (Oboy struntade i henne) och tyckte att dom var spännande lekkompisar. Gaija och Zena upptäckte varandra också. Gaija är en otroligt duktig tjej! Hon är så snäll och fin med valpen. Leker dragkamp med leksaker och låter henne vinna ibland (fast helst inte så ofta...) Hon är totalt faschinerad av Zena!

I natt så ville jaga att Gaija skulle sova med Zena i buren. men gaija tyckte att det blev för varmt. hon var rädd att hon skulle knosa Zena så hon ville ut. Hon låg däremot precis utanför buren så Zena låg inte ensam. Zena därmot trivdes bra i buren. Hon har sovit hela natten med bara ett litet avbrott för en kisstur ute. Jag vaknade av att hon pep och ville ut ur buren. Så då släppte jag ut henne och hon kissade ett par gånger. Sen gick vi in igen och hon gick in i buren och somnade på en gång. Tjugo i sjuk vaknade hon i morse. Då var det fem minuter kvar innan väckaren skulle ringa. Så jag klev upp och Zina gick ut och kissade och bajsade.

Det har blivit några pölar på golvet men mestadels så ser vi när hon behöver och då skläpper vi ut henne. Bajsat har hon bara gjort ute. Ännu så länge... ;O)

Bilder kommer lite senare i dag... Jag måste få iväg barnen till skolan. =O) Och pussa på Gaija och Zena.... OCh så ska vi nog sova sovmorgon nu också... Vi tre är trötta nu.

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

åååh, väntar med spänning :) Undra hur tomt marianne har det nu då :)
kram ludde å sosso.

2007-09-24 @ 09:55:20
URL: http://ludde.webblogg.se
Postat av: Marianne

Godmorgon! Vad trevligt att hon finner sig så bra! Men så har ni ju ett litet försprång eftersom du varit här så mycket och tagit hand om de små. Sedan så är ju Exzena en tuff brud i lyxförpackning! ;o) Ni kommer att ha mycket roligt tillsammans.
Sosso: Nej då! Här är det inte tomt. Två valpar är ju kvar. Och att de dessutom kan leva om som fem kunde jag aldrig tro. *fniss*
Vi hörs och ses!!
Kram!

2007-09-24 @ 10:13:21
URL: http://www.frostmarken.se
Postat av: Carina_H

Vad roligt att du äntligen fått hem Easys halvsyster :-) Visst är det underbara små filurer, som gör sitt bästa för att roa och hålla igång matte!
Lycka till, det ska bli jätteroligt att kunna följa en jämngammal liten prinsessa!

2007-09-24 @ 11:35:13
URL: http://haglunds.net
Postat av: Emelie&candy

Åhh vad härligt med lillpuppisen!Nu vill vi se massor med bilder!Tack en trevlig tävlingshelg trots getinstick,sjukdomar osv;)

2007-09-24 @ 12:10:05
URL: http://www.divagardensdanza.zoomin.se
Postat av: Ulle

Vi är inte det minsta avundsjuka......... Massor med kramar och gos från oss till lilla vappisen

Postat av: Eva-Lena

Vill se bilder ju ,när ska du lägga upp dom ? :)

2007-09-25 @ 21:03:19
URL: http://quickmorre.dinstudio.se/news_1.html
Postat av: Veronica och Gaija

Kameran är borta! Vi har en kamerapormeltid just nu. En är trasig en är borta... *suckar* Alltid när man vill ha kameran som bäst så är det någonting. *muttrar och skyller på barnen*

2007-09-26 @ 11:09:57
URL: http://gaijasblog.webblogg.se/
Postat av: Sosso & Ludde

Vart sjuttsingen har ni slarvat bort den då????

2007-09-26 @ 15:38:40
URL: http://ludde.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0