ÄNTLIGEN! En kamera!

Igår storhandlade jag! Köpte mig en liten behändig kamera. En Kodak C703. Min trasiga kamera är numera inlämmnad för lagning. OCh dessutom hittade Emelie batterilocket i går kväll. Typiskt...

Nu på morgonen har ajg tagit några bilder på illbattingen. Hon är hur busig som helst och kampar med Gaija. Jag var även tvungen att filma henne också. Hon är så härlig när hon kampar! Tyvärr går det inte att lägga in filmer på bloggen. Men bilderna ska ni få se!

Jag har köpt hantlar på biltema. Dom ska vi träna in tunga apporten på. Zena har redan böjat som ni ser... Hahaha!

image877


Bus...

image878


Ännu mera bus...

image879


Massor med bus!

image880


Och så lite till...

image881


Okey då... en bild till. Men nu får det räcka. ;O)

image882

Gaija är superduktig med Zena! Hon leker jättefint med henne och har ett tydligt språk. Ibland kan hon glömma av sig och rusa mot henne. Men då skriker Zena till i förebyggande syfte så då kommer Gaija på sig och ger henne en leksak istället.

Zena har lärt sig sitt nu också. Hon har tydligen bra minne. OCh det ska jag komma ihåg. För av erfarenhet vet ajg att sådana hundar kommer ihåg både posetiva och negativa händelser rätt länge om man inte är medveten om det. Man får se till att inget skrämmer henne nu när hon är liten och ta det lite varligt. Det som står på plussidan är att hon är otroligt lättlärd och att hon kommer ihåg det man lär henne. Gaija är svårare. Hon tar tid på sig att lära in ngt. men när det sitter så sitter det ett tag. ;O)

Men Zena verkar inte heller vara rädd för nya saker utan har en stor nyfikenhet som gör att hon vågar gå fram och kolla in vad som finns. Hon ahr också ett väldigt stort föremålsintresse. Det är absolut inte svårt att kampa med henne eller få igång henne med leksak. Så där har vi verkligen ngt roligt att jobba med!

Som vanligt sover vår lilla prinsessa hela nätterna. Halv sju i morse var hon kissnödig. Och det är ju en human tid att vakna. =O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0