Varit till polisen i dag!

 
Ja precis som rubriken säger...Vi har varit till polisen! För jag har blivit anmäld. Anmälan är på grund av att jag ahr en alldeles för sockersöt valp!

nääää..nu skojar ajg! men vi har varit till polisen! Fast anledningen är ju en rolig sak. Vad det är säger jag inte ännu... Kanske jag kan säga så mycket som att jag och Sofia och hundarna ska göra något roligt tillsammans. och dåbehövs ett tillstånd. Nu bevhöver man inte detta tillstånd från polisen utan från turistbyrån. Så kan det vara. Men ajg kan kort och gott säga att Zena som fick följa in (snälla poliser) blev totalt betagen av min söta lilla tös. Först så försökte hon tvätta glasögonen på en av kvinnorna. OCh se så hoppade hon upp med tassarna på skrivbordet hos den andra och fullkommligt bedårade henne!

Vi gick en socialiserings sväng på stan också. Vart vi än gick så log folk mot oss. Ja kanske inte mot mig men mot Zena.

Hon har förresten tappat lite tänder också! Just nu så har hon nya gaddar längst fram i överkäken och en liten söt glugg i nedre käken. Vart tänderna har tagit vägen vet ajg inte... JAg ahar då inte sett några skräpa funt golvet. Så dom har nog farit i hennes lilla mage! Sen så fiser hon illa nu också. Jag tror att det beror på tänderna. Man brukar bli lite krasslig i magen vid tandömsning. AIalla fall gäller det småbarn. OCh Zena är ett småbarn.

Annars rullar allting på som vanligt. Kisseriet blir det minre och mindre av innomhus. Bajseriet är enbart ute sedan en tid tillbaka. Vissa dagar är det mer kiss inne än andra och det har ofta en naturlig förklaring. Ibland märker ajg inte att hon vill ut och hon orkar inte hålla sig. Men det vår jag leva med. Det blir ialla fall mindre och mindre av den varan!

Återkommer med bilder när kameran fått sina batterier uppladdade. =O)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0