Valpträff i helgen.

 
image140

Visst börjar Zena bli stor?



I helgen har det varit valpträff med Frostmarkens kennel. Tyvärr jobbade två av de som har valp från marianne så dom kunde inte komma. Men vi fick träffa Exzis nya familj! Och DET var superroligt! Vilka underbara människor! Jag är säker på att exzis nya famlij kommer att trivas med henne. Och dom med henne. lite sorgligt var det förståss att hon flyttar en bit bort. Man har ju hunnit fästa sig vid henne också...  Men vi lär ju träffas ändå lite då och då... =O)

Vi började med att ta oss en god fikastund i klubbstugan. Thomas (Kennelpappa) hade bakat en jättegod bulla på ett bageri. ;O) Han är en händig man!  =O) Sen gick vi ut i halkan och lät valparna busa tillsammans i skogen. JAg tror det var bra. Exzi fick vänja sig vid sin nya Husse och Matte med oss i skogen. vi blev som en enda stor flock! Och småbusarna hade det sååå roligt! Zena fick för sig att vara den som skulle jagas och hon blev jagad. Hon var väldigt nöjd!
Sen tog vi en träningsstund ute på träningsplan. Men då hade vi bara våra stora hundar med oss. Dom små var för trötta för att göra något vettigt.

Vi passade på också att fara och kika på några kompisars nyinköpta hus. Det ska bli spännande att se hur renoveringen blir. Dom hade just slagit upp en vägg och börjat förbereda för tapetseringen. Så nu i veckan ska dom tapetsera.I slutet av nästa vecka ska vi dit och kika igen. Jag blev då så sugen på att få hjälpa till. Men jag fixar inte sånt längre. Synd... för det är sååå roligt!
Medans vi var där och beundrade huset så ringde Marianne och var sååå kaffesugen! Så vi hastade hem och kokade kaffe. jag fick frör mig att baka plättbakelser. Och det var uppskattat! =O) Dom är goda... =O)

Exza och Zena fick härja fritt här hemma och dom hade verkligen roligt. Zena lekte på samma sätt som hon gjorde med Exza när hon var lillliten och bodde hemma. Så sött!


Nu är det dags för lite bilder... Gaija är lite orolig för hur stor Zena ska bli. Men ajg tror inte hon behöver oroa sig. Zena är en liten och kompakt tjej. Och hon lär nog bli så också. Hennes tassar är ialla fall mindre än hennes syskons tassar.

Gaija... Var inte orolig...

image141



Vad stort huvudet på Zena verkar vara... Måste vara en optisk synvilla?

image142


Zena har så fina ögon! Och ett välformat huvud.

image143



Äh! Tycker Zena... Och gömmer sig bakom en leksak.

image144

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0