Exzenas favvo-leksaker.

 
 
Zena är lite lustig. Hon gillar små, små mjukisdjur. Dessa biter hon aldrig sönder utan leker med, biter lätt på och kan bara hålla i munnen. dom större mjukisdjuren blir av med nosen. Och är dom ännu större så får dom sätta livet till och bli aldeles tomma och utan ludd.

Så får jag lov att presentera Zenas absoluta favvisar!


Nalle Phu. Den ska man ha ett av benen i munnen medan klorna blir klippta.

image151Mumintrollet. Detta lilla troll får gäna följa med till sängs. Man kan också trycka upp den i ansiktet på folk.

image152Galna humblan. Inget mjukisdjur. Men den hör liksom ihop med nästa mjukisdjur som kommer.. Man ska nämligen helst ha två saker i munnen på samma gång!

image153
 


Lilla bäääää. en absolut favvo! Den ska bäras omkring och även den stoppas upp i anskitet på folk den med. Eller så ska man leka tagen med galna Humblan och Lilla Bääää i munnen samtidigt. Jätteskoj!

image154Appi Apa. Den gör som Galna Humblan. Den får vara med Lilla Bäää och leka! Men den har så härligt långa armar och ben så den är ruskigt rolig att ruska på också. Appi Apa rymms jättebra i munnen!

image155


Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliteen. men jag var tvungen att skynda mig att fota leksakerna. Det var en viss liten tjej som stal dom från mig hela tiden. Urjobbigt! Sen så hittar vi inte den egenhändigt stulna Lilla Hunden. Den har nog rymt. Men bild på den finns reden här på bloggen.

http://exzenas.webblogg.se/2007/november/mysbus.html

Och nu en bild på den busiga damen själv. Man kan väl säga om bilden att hennes ögon lyser upp när hon får leka...

image156

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

Hihi.. va fina saker du har =)

2007-11-29 @ 22:11:13
URL: http://www.sossoludde.dinstudio.se
Postat av: Marianne

Lika barn....! Men istället så älskar Exza ALLA leksaker. Men bäst är att få tjyva mattes strumpor eller handskar. Utöver det så vill hon leka med ALLA leksaker. Hon går och plockar ut leksakerna ur lekbacken en efter en, tills backen är tom.... Imorse så skulle hon ha ut ett enormt dubbelrep med flera knutar och ett plasthandtag. Problemet var bara att den satt fast i backen med andra leksaker. Så när hon drog i repet så följde backen med..???? Hon drog på nytt, backen följde med, Exza backade upp till matte i madrassen, tittade på repet, gick fram igen och drog.. Så höll hon på till backen kommit ända till madrassen och fastnade DÅ fick hon lös repet. Ingen lyckligare än lilla Exza!!! :o)
Det måste vara en enormt smart kull detta... De lär sig snabbare än sin mor.. Men så har de ju en smart och fiffig fader också.. ;o)
Kram på er!!

2007-12-02 @ 16:06:49
URL: http://www.frostmarken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0