Vi jobbar på!

I går jobbade jag lite med zena. Lite koppelträning (att inte dra) och att sätta sig vid min vänstra sida. Hon må vara klok. men denna hund är något så otroligt envis! Jösses! Hon vägrar sitta bredvid mig. Hon SKA sitta mitt emot min vänsra sida. det ser ju för töntigt ut! Hon tror väl att om hon inte sitter så så får hon inget godis. men jag har faktiskt lurat ut hur ajg ska jobba med henne. Jag ska gå "galningen" med henne. Alltså jag ahr hudnen kopplad och irrar runt.Tvärvänder och har mig. Hudnen kommer då att söka min uppmärksamhet och då får hon beöning. Till slut så smyger hon upp vid min vänstra sida automatiskt och sen går jag vidare på att hon ska sitta cokså när hon vet var hon ska vara för att få belöning.

Annars så är Zena fortfarande denna underbart härliga lilla tjej! Hon håller på att utvecklas till en riktig goding! Det är inte klokt så söt hon är! Hennes kindtänder håller på att spricka fram och alla som fått visdomständer vet hur det känns... Men hon biter inte på ngt. Kanske för att hon får ett litet tuggben varje dag? Jag vet då inte... Men hon verkar bara vara så nöjd och belåten med livet. Hennes svans går alltid och hon ser alltid glad ut.

Så nu har jag två glada och trevliga hundar. Kan man ha det bättre? Jag är ialla fall lycklig med dom. Sen till råga på allt så har jag ju också två toppenuppfödare. Så mitt hundägande känns otroligt mcyket bättre än det någonsin gjort!

I morgon kanske Marianne och thomas komemr över på fika. Oj så trevligt det ska bli! Då ska Zena och Exza få busa med varandra. Och Zmilla ska få träffa Zena också. Och bruno... Gaijas Bruno hoppas jag också ska komma! Och så klart lillemannen Rocky. Han är ju bara så cool!

Jag planerar att ta Gaija ut på bruks och träna med henne nu någon dag. Då ska lilla Zena få följa och där ska vi jobba också lite... Skoj! =O)

Nya bilder på min lilla gudinna kommer snart. Msåte bara ta mig i kragen och komma ihåg kameran på prommisarna också. Jag och mitt teflonminne!

Näpp. Nu är det dags att slå huvudet i sängstolpen. Ögonen går i kors. Natt!

Kommentarer
Postat av: Malin & Dan

God Jul på er med! Kul att allt går så bra med lilla damen, om hon är lik Exxon så betyder det att han är en riktig snygging för Exzena har verkligen blivit jättefin!!!
Vi önskar er förstås också ett riktigt bra år 2008!

2007-12-18 @ 10:50:16
URL: http://web.telia.com/~u58505215/index.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0