Gott nytt år!

Gott nytt år alla Zenasbloggläsare!

ett nytt och mycket spännande år ligger framför oss! Ett år då vi ska lära känna varandra och njuta av varandra och framför allt lära oss nya saker tillsammans! Det ska verkligen bli roligt!

Varje dag lär jag känna lilla Zena lite mer... Hon börjar ju bli en riktigt stor flicka om än ngt mindre än sin syster Exza. Hon lär bli lite lägre än gaija. Men det är bra. liten och kompakt blir hon! Därmed inte sagt att hon är en liten hund. Hon är en hund med stt stort och gott hjärta! Otroligt glad och snäll och hängiven sin familj och alla våra bekanta. Hon är lättlärd och tycker om att lära nya saker. sen så kommer hon ihåg allt det nya också. Hon är också extremt vänlig och gör mycket sällan olovliga saker.

Idag, på nyårsafton, så har vi varit ute på prommis då folk har smällt sina smällare. Det var inte meningen att vi skulle vara ute vid en tidpunkt då folk smäller. Jag trodde dom flesta skulle vara inne och äta vid femsnåret... emn icke! folk måste bara smälla sina smällare! Gaija är inte alls brydd av smällare utan tar det med ro. De smällare som har en massa färger och sånt tittar hon gärna på. hon tycker nog att det är vackert. =O)
Zena bryr sig inte heller om dom. Hon kan också titta på dom. men hon vill hellre förpesta tillvaron för Gaija med att sno åt sig hennes pinnar.

En gång reagerade hon på en smällare.Hon var djupt inne i en god luckt och plötsligt så smällde det till ordentligt ni närheten av oss1 Själv hoppade jag till. Zena vaknade upp ur sitt luktrus och ryggade tillbaka. Sen sneglade hon på mig och på gaija och sen fortsatte hon att gå... Det var inget mer. Jag tittade aldrig direkt på henne och fortsatte bara att prata med Emelie som följde med. Nästa smäll reagerade hon inte ens... Så jg tror nog att det är lungt för hennes del. Just nu så låter det en hel massa men hon sover gott. Hon går ut och kissar då och då och då bryr hon sig inte heller. Skönt!

Nåja. Det nya året kommer främst att bestå av inlärning av lydnaden. Den här gången kommer jag att jobba lite annrolunda motför vad jag gjort med Gaija. Främst emd tanke på att Zena har ett mycket gott minne och att jag måste se till att göra ett minimum med fel. Jag komemr även att jobba mycket med spår och uppletande. Målet är att vi ska komma oss ut på tävlingsbanorna i sommar. vi får väl se hur det går. Just nu har vi mest bara lekt och under lek lärt in nya saker. Men kraven komemr sakta men säkert att höjas allt eftersom hon är mogen. Hon är ju en härlig liten tjej och jag är säker på att vi kommer att få många underbara och roliga timmar framför oss. ett riktigt roligt år står framför vår dörr! Det hoppas jag verkligen på!

Så nu önskar jag alla er läsare av Zenas blogg ett riktigt gott nytt år och att även ni får ett spännande år av nya utmaningar! =O)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Gott Nytt År till er också! Vi önskar er all lycka och ta tillvara på alla möjligheter det nya året för med sig!
Kram Marianne

2008-01-01 @ 01:03:06
URL: http://www.frostmarken.se
Postat av: Sosso & Ludde

Gott Nytt År, här hade vi ett h-vete, å har fortfarande när vi ska ut. inomhus går det jättebra. Ute går de så långt åt skogen du kan komma. ha de bra =) kram

2008-01-01 @ 19:24:22
URL: http://www.sossoludde.dinstudio.se
Postat av: Carina o Easy

Gott Nytt År!
Vi har också ett spännande år framför oss, med förhoppningsvis tävlingsdebut till sommaren. Easy är lika rar och godmodig som Zena verkar vara. Och riktigt noggrann och duktig när hon förstår vad matte menar :-)

2008-01-03 @ 11:10:15
URL: http://haglunds.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0