God jul!

God jul alla som är inne och läser på Exzenas blogg!

Vi kommer att fira jul här hemma med nära och kära. Hela dagen har gått åt till att stöka inför julen. Vi har haft det jättemysigt! Jag och Amanda har till och med hunnit baka supergoda Napolenhattar! All smörgåsmat är uppskuren. Den supergoda gravade laxen från en av mina allra bästa kompisars fiskaffär Fiskhörnan är filead. Javisst! Jag äter inte fisk. men ajg är bra på att filea! ;O) Skinkan är klar och äggen kokade. Vissa ägg är också skalade. Salladen är i stort sett klar förutom att salladsbladen ska ner. Så det mesta är förberett. Slkönt! Jag kan ta det rätt lungt i morgon och må bra. =O) Hurra!

Så i morgon kommer vi att äta allt vad julens matord kan tänkas duka upp, det ska bara bli så gott! Och hundarna ska få massor med julklappar! Både Marianne och Thomas och Johan har gett dom var sin julklapp. Så goa dom är! Jag är säker på att Gaija och Zena blir överlyckliga! Marianne och Thomas var förbi här i går och fick lite julfika. Zena blir alltid så överlycklig när dom kommer. Hon kör med stora pusskalaset och vill gärna sitta i knäet. Lite svårt då hon börjar vara rätt stor. Sen går hon ifrån en stund och vilar sig och så är hon där igen för stora pusskalaset igen! Både Marianne och Thomas är skära om kinderna och ser nybadade ut!

Sen så vill jag tacka alla som skickat julkort (snigelmail). Ni har ju så underbara hundar! Tusen tack! Speciellt någon som heter Åsa som skickat mig ett julkort... Hon hoppas på att mitt nya år ska bli lite lugnare. Jag känner bara en Åsa och med den tanken så är hon guld värd! Tack vännen!
Och så vill jag tacka er som tänkt på oss och skickat e-mail. =O) Ni är också supergulliga! Ingen nämd och ingen glömd. =O) Jag har prioriterat bort allt som heter julkort på grund av att jag dels är så vimsig och glömsk och sen för att jag blir jättestressad av det. Och jag får inte stressa med mitt höga blodtryck för läkaren.

Så nu till sist vill jag önska er alla julefrid och ta det lungt i trafiken alla ni som ska köra bil. Det är halkigt. Kom hellre försent än inte alls!


Äntligen har jag fått tillbaka min älskade kamera från lagningen. Precis lagomt till jul! Så nu kan ajg i lugn och ro ta kort. det är så härligt! Den andra kameran var bra. men MIN kamera är bäst! ;O)
Så här kommer lite färska bilder taget med min älsklingskamera.


Samätning. Gaija och Zena vet vems som är vems sida. Man rör inte den andras matskål! Eller Xena försöker att röra... När vi inte ser. ;O)
Zena börjar vara rätt stor nu. Och ibland har vi svårt att se vem som är vem. Ansiktet och höjden är det enda som skiljer dom åt. Ananrs så är dom rent otroligt lika varandra bakifrån. ;O)
image968Nybadad Zena. Hon luktar gott av gulsåpan. Mums! Hon är mjuk och fluffrig också... OCh bara så sööööt! Och pömsig.

image969Kompisarna. Bästisarna. Systrarna.

image970


Zena tänker: En KATT! Busdags!

image971Gaija önskar alla en od jul. Hon hoppas på att nästa år så ska hennes prispokalshylla vara ännu fullare. Hehe... Hon börjar bli mallig tjejen.

image972Nät måste man ju göra när man väntar på tomten... Busa!

image973

Kommentarer
Postat av: Noomi & Hobbe

Hoppas att ni har haft en riktigt mysig julafton och att resten av julhelgen blir lugn och skön.
Julkram från Hobbe med flock!

2007-12-24 @ 20:29:44
URL: http://www.dizzyweb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0