Hälsat på igen!

Får jag presentera en liten bit av valparnas dag i sina dryga fyra veckor långt liv?

Lillprinsessan min... Exzena... Hon är busig hon! Jag har just gett valparna några nya Muffelibuffar. Det finns massor mer att hämta. Kan man bli sötare än så här när man är en liiiten schäfervalp? Näää... Jag tror inte det!



image14


Efter en stunds busande och en slurk mammamjölk så blir det en lugnare aktivitet. Man måste ju liksom smälta maten!

image15



Vaddå oskyldig? Inte har JAG puttat omkull syrran Exzena? Nääää... Exza ser oskyldig ut. Även hon en av dom fem sötaste schäfervalparna i världen!

image16



Man kan faktiskt störa sina syskon. Även när dom sover... Men lustigt...

image18


Dom möblerade ju bara om sig.... Lika bra att ta en powernap då!

image20


Hmmm.. Mjuka sköna syskon. Varmt och gott. Bra att ha när man ska sova också och inte bara busa!

image21


Ibland drömmer dom väldigt högt och ljudligt. Det låter så gulligt att hjärtat nästan stannar!

image22


Dröm sött  lilla Exzina... Mamma kommer snart och TAR DIG! *muahahahahaha* Nädå... Så god och söt och underbar... På Fredag får jag pussa dom igen. Det är mindre än 15 timmar dit... Åhhhh vad jag längtar! Ni måste ju bara spana in den lilla vita tassen också. Så otroligt charmigt! Fast det har börjat komma mörka strån. Så jag tror den kommer att försvinna. Men den lilla vita tassen är en hälsning från Lona. Hon har det bra. *ler*

image19


Mamma Zmilla myser... Hon behöver också ta igen sig. Tala om världens finaste mamma! Hon är väldigt mån om sina små. När dom busar och ngn av valparna skriker så är hon där och lugnar ner dom. ett enda litet ljud och en bestämd min. Sen är det lungt i valplådan igen... Få se hur länge dom är så lyhörda på sin mamma+ Språkmässigt tycker ajg att valparna är väldigt välutvecklade. Man se massor med snack från valparna. Många väldigt tydliga signaler och ljud som dom övar på. Det blir med all säkerhet väldigt tydliga hundar när dom flyttar. Mamma Zmilla är duktig på att lära dom prata! Supermamman!



image23


Sen är hon så otroligt trevlig när man kommer och hälsar på. Matte och Husse är inte hemma. Men nog släpper hon fram mig till valplådan utan problem! Hon är bara glad! Hon brukar tjuva en av valparnas leksaker och så måste vi busa en stund för att sedan fortsätta med en gosestund. Fast först får jag alltid pussa alla valparna. Tala om trevlig hund!  Hon är väldigt social och det märks på valparna. Härligt!

Jag kan inte riktigt förstå hur stor tur jag har. Först att få chansen att köpa Gaija från Råggrindans kennel. Att få lära sig en hel del av världiens snällaste tjej. Gaija vill verkligen både förstå mig och hjälpa mig när vi tränar. Hur klantig jag än är så är hon alltid lika glad och posetiv.
Och nu får jag ännu en chans... Frostmarkens Exzena! Och att ha den underbara turen att få en vän till kennelmamma! Jag vet inte om det är från båda sidorna. Jag kan ju bara svara för mig själv... Men Marianne är en så helt underbar kompis! Alltid glad och go! Och ställer upp till 200 %! Tänk att ha TVÅ kennelmammor som gör det!? Jag behöver ingen miljonvinst. Jag har redan fått den dubbelt upp!

Alltså jag vill poängtera att jag smörar inte nu. Det är ärliga känslor jag beskriver. Annars skulle jag inte gå ut offenligt med det!

Såååå.. Om mindre än femton timmar är jag uppe i Älvsbyn igen... Och då blir det pusskalas och lite mer Muffelibuffar. Lagret får inte ta slut! Då får Marianne panik! Hahaha! Kennelmamma Mia! Om du läser det här så lovar jag att tuta när vi kör förbi dig! ;O)

Och så får jag ju också träffa "Brono". Gaijas bästaste kompis! Och så charmtrollet Tyson. Jag menar Rocko.. Neeeeej! Lillfjanten Rocky! Guuud så jag längtar! Och efter pusskalaset (om jag nu tar mig därifrån) så far vi till Jokkmokk och lever livets glada dagar där under helgen. Då ska vi kika på tävlingar och njuta av SEMESTER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0